STAAL PROFIELEN
Category : Fle-ts

Staal Profielen is ontworpen om op een eenvoudige en snelle manier een prijsberekening te genereren van profielen aan de hand van lijsten die aangevuld kunnen worden met prijs per kg of meter (waar vereist), snedeprijs, thermische behandeling, oppervlakte behandeling met keuze van hoeveelheid en zelfs aantal oppervlakten per profiel !
- Het programma is standaard al voorzien van de meest belangrijke profielsoorten met inbegrip van alle gegevens die nodig zijn voor de berekeningen
- Deze profiellijsten kunnen steeds door de gebruiker aangevuld worden en/of gewijzigd worden aan de hand van de documentatie van uw leverancier.
- De door u ingevulde prijzen op de lijsten van de diverse profiel kunnen daarna manueel en zelfs procentueel aangepast worden volgens de prijsevolutie van de markt
- In sommige lijsten worden bepaalde gegevens (bv oppervlakte) voor u berekend, u hoeft deze aldus niet in de lijst(en) in te vullen
- Het programma laat u toe om in elk berekenings onderdeel uw prijs nog te wijzigen (U bent aldus niet verplicht om de prijslijsten te vervolledigen, u kunt uw prijs nog bepalen na een keuze van profiel)
- Het programma genereert voor u een overzicht van de door u gekozen profielen die uw klant gekozen heeft (met mogelijkheid tot invullen btw tarief en afdrukken).

Demo-knop

Voor meer informatie, contact: fla-ts@fla-ts.com

knop-overzicht  knop-voorbeeld

Om het 'overzicht' of het 'voorbeeld' te bekijken is Adobe Acrobat Reader nodig. Klik HIER of op de afbeelding hieronder om Acrobat Reader gratis te downloaden. (opent nieuw venster)